038 - 206 40 06

Advocaat of mediator nodig in Zwolle?

Alimentatie advocaat

Als u en uw (ex)partner uit elkaar gaan dan kan er sprake zijn van alimentatie. Er bestaan twee vormen van, namelijk kinderalimentatie en partneralimentatie. Dus als u geen kinderen heeft, maar uw partner heeft altijd voor de financiën gezorgd, kunt u ook aanspraak maken op alimentatie. Een alimentatie advocaat van Arslan & partners advocaten B.V. uit Zwolle kan u hierbij helpen. Onze alimentatie- oftewel scheidingsadvocaat in Zwolle is geregistreerd Financieel Echtscheidingsadviseur voor ondernemers/DGA’s (RFEA) en MfN mediator, heeft jarenlang ervaring en helpt u graag.

Onderhoudsplicht

Na een scheiding blijft de plicht bestaan om voor elkaar te zorgen, de zogenaamde onderhoudsplicht.

  • Kinderalimentatie wordt betaald door de partner die de meeste draagkracht heeft. De verdeling van de zorgtaken is van invloed op de hoogte van de kinderalimentatie.  Het kind mag er niet op achteruit gaan als u gaat scheiden.
  • Er is sprake van partneralimentatie als de inkomens van u beide flink verschillen. Afspraken over de hoogte van het bedrag en dergelijke worden vastgelegd in een scheidingsconvenant of het bedrag wordt door de rechtbank vastgesteld.

Het is aan te raden om juridische ondersteuning in te roepen bij het vaststellen van alimentatie. Voor een scheiding in Zwolle en omgeving Zwolle neemt u daarom contact op met ons advocatenkantoor.

 

Colina Tjabringa

Mw. mr. C. Tjabringa

Arslan & partners advocaten

Na 20 jaar passie en toewijding zijn wij uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten. Op verschillende rechtsgebieden staan wij particulieren en ondernemers bij. Onze verschillende afdelingen wisselen kennis en ervaring uit, waardoor wij bijzondere rechtsbijstand kunnen geven. Wij vinden laagdrempeligheid belangrijk en de deur staat dan ook altijd wijd open. Stap gerust bij ons binnen.

 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • 100% aandacht voor uw zaak
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • Ook voor mediation (MfN mediator)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Onderneming en scheiding
• Kinder- en partneralimentatie
• Mediation
• Huwelijkse voorwaarden
• Verdeling bij scheiden

Werkgebied

Aa-landen, Assendorp, Berkum, Zwolle Binnenstad, Diezerpoort, Genemuiden, Hanzeland, Holtenbroek, IJsselmuiden, Kampen, Kamperpoort, Overijsselse Vecht Oost, Spoolde, Stadshagen, Veerallee, Westenholte, Windesheim, Wipstrik, Wijthmen, Zwolle-Zuid.

Hoofdvestiging