038 - 206 40 06

Advocaat of mediator nodig in Zwolle?

Wij zijn uw deskundige advocatenkantoor

Als u behoefte heeft aan deskundige juridische hulp in de regio Zwolle bent u bij Arslan & partners advocaten B.V. aan het juiste kantoor. Ons advocatenkantoor is gevestigd aan de rand van centrum Zwolle en op loopafstand van het Centraal Station. U kunt bij ons terecht voor zowel adviserende als procedurele juridische ondersteuning, zowel particulieren als ondernemers. Onze scheidingsadvocaat in Zwolle is geregistreerd Financieel Echtscheidingsadviseur voor ondernemers/DGA’s (RFEA) en MfN mediator en heeft jarenlang ervaring. Als advocatenkantoor bieden wij een ruime service door professionele juristen.

Onze echtscheidingsadvocaten

Onze echtscheidingsadvocaten hebben samen al heel wat jaren werkervaring. Daarnaast is mr. Tjabringa ook geregistreerd mediator (MfN). Zij kan op objectieve wijze helpen om mensen samen te laten scheiden. Dit is een vriendelijke en efficiënte manier van scheiden, maar is alleen mogelijk als de ex-partners nog met elkaar kunnen en willen praten.

Ook specialisatie op andere rechtsgebieden

Naast scheiding kunnen wij particulieren ondersteunen bij diverse juridische kwesties op het gebied van personen- en familierecht. Daarbij kunt u denken aan zaken met betrekking tot erfrecht, omgang, gezag en huwelijksvermogensrecht.

Maar dat niet alleen, ook voor arbeidsrechtelijke kwesties en zaken met betrekking tot het huurrecht en contractenrecht kunnen wij u helpen. Eigenlijk kunt u met elk juridisch vraagstuk de hulp van onze specialisten inroepen. Bij ons advocatenkantoor zijn gespecialiseerde advocaten aangesloten voor ieder rechtsgebied. Zo kunnen ook ondernemingen bij ons terecht voor diverse juridische kwesties op het gebied van vennootschapsrecht, CAO-vraagstukken, incasso en faillissementen. U kunt op onze juridische hulp rekenen.

Hiervoor hebben wij de volgende gespecialiseerde advocaten in dienst:

 

● Mr. A. (Ali) Arslan
● Mr. N. J. (Jelle) Damstra
● Mr. C. H. (Colina) Tjabringa
● Mr. L. G. (Lot) Hirdes
● Mr. J. C. (Joanne) Wesselo
● Mr. H. (Hanneke) Hamelink
● Mr. O. (Özgür) Colak
● Mr. J. (Jarno) Smit
● Mr. L. (Linzy) Sieljes

 

Advocatenkantoor Zwolle inschakelen

Als u meer wilt weten over onze advocaten of over de werkwijze van ons advocatenkantoor kunt u altijd even contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom om langs te komen in Zwolle, kijk dan even op de contactpagina voor het adres. De deuren van ons advocatenkantoor staan voor u open.

 

Colina Tjabringa

Mw. mr. C. Tjabringa

Arslan & partners advocaten

Na 20 jaar passie en toewijding zijn wij uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten. Op verschillende rechtsgebieden staan wij particulieren en ondernemers bij. Onze verschillende afdelingen wisselen kennis en ervaring uit, waardoor wij bijzondere rechtsbijstand kunnen geven. Wij vinden laagdrempeligheid belangrijk en de deur staat dan ook altijd wijd open. Stap gerust bij ons binnen.

 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • 100% aandacht voor uw zaak
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • Ook voor mediation (MfN mediator)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Onderneming en scheiding
• Kinder- en partneralimentatie
• Mediation
• Huwelijkse voorwaarden
• Verdeling bij scheiden

Werkgebied

Aa-landen, Assendorp, Berkum, Zwolle Binnenstad, Diezerpoort, Genemuiden, Hanzeland, Holtenbroek, IJsselmuiden, Kampen, Kamperpoort, Overijsselse Vecht Oost, Spoolde, Stadshagen, Veerallee, Westenholte, Windesheim, Wipstrik, Wijthmen, Zwolle-Zuid.

Hoofdvestiging